“Tons of Blues” gaat los bij Hata

Werkgroep Hata-podium verwent de muziekliefhebbers uit Wijk aan Zee weer op zondag 6 april. Dan komt Tons of Blues naar Café De Zon om daar  bezoekers te onthalen op heerlijk dampende blues. De volumeknop gaat open tussen vier en zeven uur. De toegang is gratis maar zoals altijd geldt ook nu weer: kom op tijd want vol-is-vol!

Tons of Blues neemt je mee naar de bakermat van de bluesmuziek, de Mississippi-delta, de kroegen van New Orleans. Een avond lang laat de band je horen hoe veelzijdig en doorleefd de blues kan zijn. Alle uithoeken van de blues komen voorbij in bekende en minder bekende covers; van de half akoestische sound van Taj Mahal, tot de jazzy blues van The Nightcats en dr. John. Ook de traditionele blues van giganten als Muddy Waters en Jr. Wells staat op het repertoire. En echt feest wordt het met de funkblues van Albert King en Popa Chubby.

Tons of Blues bestaat uit zes ervaren muzikanten. Een groovy basis van bas en drums, top partijen van piano, mondharmonica en gitaar, aan elkaar gesmolten door hammondorgel en zang. Dat zorgt voor een herkenbaar geluid dat zeker zal passen in de gezellige ruimte van Café De Zon. Kijk voor meer informatie over Tons of Blues op http://www.tonsofblues.nl

Aankondiging ToB