Vrijdag 12 juli: The Doors Tribute Band ‘The Doors in Concert’


De onovertroffen tributeband The Doors in Concert komt naar Wijk aan Zee voor een eerbetoon aan de legendarische The Doors. De authentieke band toert door heel Europa, maar speelt deze zomer gewoon de sterren van de hemel op ons eigen podium in De Zon!

Aanvang: 20.30 uur. Kaartjes kosten 15 euro en kun je kopen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/thedoorsconcert

Over The Doors In Concert:
The Doors in Concert nemen je mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60, met nummers als Light my FireLove her Madly, L.A. Woman en Riders on the Storm. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

Authenticiteit is het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren, zoals de Vox Continental, Gibson G-101 en de Gibson SG. Vanzelfsprekend speelt de toetsenist de baspartijen met zijn linkerhand op een historisch correcte Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek. Hiernaast gebruikt de band oude Fenderversterkers en originele microfoons.

Meer info, foto’s en filmpjes vind je op: https://thedoorsinconcert.com/