Zaterdag 18 februari: De Zon breekt door!


Zaterdag 18 februari vindt de eerste editie van de Zon Breekt Door met Live muziek in de achterzaal van Café de Zon.
Vanaf 20.00 uur treden er 3 talentvolle bands op die hun wortels in Wijk aan Zee hebben liggen.

De avond zal geopend worden door het rocktrio GLITZ.
Bestaande uit Noël Brouwer, Flint Jongen en Brendan Aafjes.
GLITZ begon hun carrière qua optredens waar The Beatles die eindigde. Namelijk op het dak van het huis van opa en oma aan de dorpsweide. Zij laten zich beïnvloeden door bands als o.a. The Jimi Hendrix Experiënce, Cream, Queen, Led Zeppelin en schrijven tegenwoordig hun eigen nummers.

Vervolgens zal Jack Juda komen optreden met zijn eigen band.
Waar Jack, het best bewaarde geheim van Wijk aan Zee, zijn nummers tot op heden zelf schreef en inspeelde in zijn slaapkamer heeft hij nu sinds enige tijd een band om zich heen verzameld zodat hij Live zijn muzikale creaties kan presenteren aan het publiek.

De avond zal worden afgesloten door Seventy7.
Nog zo een goed bewaard geheim uit Wijk aan Zee dat eindelijk het podium bestormt. Seventy7 speelt stevige rockcovers uit de 90ties afgewisseld met dansbare muziek uit de zero’s. Denk aan bands als o.a. Pearl Jam, FooFighters, Alice In Chains, Arctic Monkeys, Green Day enz. enz.

De Zon Breekt Door is gratis toegankelijk.
Indien het concept goed wordt ontvangen en de avond op een enthousiast publiek kan rekenen is het de intentie van de organisatie om ieder kwartaal een bandavond te organiseren met goed geluid en talentvolle muzikanten in een sfeervol Café de Zon.