Zondag 19 februari: Vrijwilligersbijeenkomst Rondje Wijk aan Zee


Rondje Wijk aan Zee, Beleef het buiten

Start seizoen Rondje Wijk aan Zee, hulp en handjes gevraagd!

Binnenkort starten de activiteiten van Rondje Wijk aan Zee om de bunkers, natuur en historie van ons mooie dorp in de spotlights te zetten. Groot succes zijn de wandelingen met gids, de openstelling van de bunkers en de rondwandeling door de duin en dorp. En sinds vorig jaar zijn we ook een muzikale rondwandeling rijker. Om dit allemaal mogelijk te maken, vragen we hulp en helpende handjes! Vooral praktische hulp is nodig. Wil je meer weten? Heb je interesse om mee te doen? Je bent van harte welkom op onze vrijwilligersbijeenkomst op

Zondag 19 februari 2023, in café de Zon, van 15.00 tot 17.00 uur.

Gidsen, klussen en snoeien

Onder het genot van een kopje koffie starten we om 15.00 uur met een overzicht van de activiteiten die dit jaar op de rol staan. Denk aan de landelijke bunkerdag, de excursies van de basisscholen en de nieuwe aanwinst voor Wijk aan Zee: de mijnstoelen die we van Tennet hebben gekregen. Voordat deze worden geplaatst, is een groep vrijwilligers aan de werk om het roest van de objecten te bikken, een pittig klusje. Ook de Rondwandeling verdient de aandacht. De paaltjes moeten worden nagelopen, zodat de route zichtbaar blijft. En ook de Lunetten moeten herkenbaar zijn, struikgewas moet worden gesnoeid.

Alle handjes zijn welkom en samen met jullie willen we kijken wat je leuk vindt om te doen. We willen het vooral gezellig laten zijn!

Tip ons als er andere mensen zijn die het leuk vinden, dan kunnen wij ze benaderen.

Graag tot kijk op 19 februari!

info@rondjewijkaanzee.nl

Namens Rondje Wijk aan Zee, Lodewijk Kleijn, Rob van Kampen, Dario Lo Cascio, Sonja Waschkowitz