Zondag 9 juli: La Dolce Vita


Hoera het is weer zomer. Eindeloos warme middagen die langzaam overgaan in een zwoele avond. Familie, vrienden, dorpsgenoten: jong en oud ontmoet elkaar aan lange tafels. Terwijl de Italiaanse wijn rijkelijk vloeit serveert la mama de lekkerste pasta’s die je ooit hebt geproefd. Een mandoline begeleidt de hartstochtelijke Italiaanse zanger die een ieder uit volle borst doet meezingen. Dat is wat je noemt: la dolce vita.

En voor zo’n heerlijke Italiaanse middag/avond hoef je geen dagen in de auto te zitten. Die beleef je gewoon hier in Wijk aan Zee. Ristorante Tarantella en Café de Zon slaan de handen ineen en organiseren op zondag 9 juli een Siciliaans eet- en muziekfestijn voor de hele familie.

In Bar Il Sole kan worden gegeten, gedronken en gedanst. Met eenvoudige maar heerlijke gerecht op een buffet uit de keuken van Tarantella, live muziek van Duo Siciliano, Italiaanse discohits van DJ Johnny 5 en dessert toe.

Het Italiaanse feest start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Deelname kost 22,50 per persoon (en 10,00 voor kinderen van 4 t/m 8). Reserveren/kaarten via: www.ticketkantoor.nl/shop/ladolcevita.